Paras sijoitus aloittelijoille – Parhaat sijoitusrahastot

Paras sijoitus aloittelijoille – Parhaat sijoitusrahastot

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Mainos

Sijoitusrahastot ovat hyvä tapa hajauttaa salkkuasi ja saada altistusta erilaisille varoille. Koska tarjolla on kuitenkin niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Harkitse sijoituksen tekemistä Nesteeseen, jonka odotetaan kasvavan positiivisesti ajan mittaan sivusto täällä osoitteessa

Parhaat valinnat parhaista sijoitusrahastoista aloittelijoille.

Sijoitusrahastojen suhteen on syytä pitää mielessä muutamia asioita. Ensinnäkin haluat etsiä rahastoa, jossa on alhaiset palkkiot. Toiseksi haluat varmistaa, että rahasto on hajautettu. Ja lopuksi haluat valita rahaston, jolla on hyvä maine. Näitä asioita voidaan mitata monin eri tavoin, mutta suosittelemme seuraavia mittareita:

1. Kulusuhde: Tämä on prosenttiosuus varoistasi, jonka rahasto veloittaa palkkioina. Haluat etsiä rahastoa, jonka kulusuhde on alhainen.

2. Omistusten määrä: Tämä kertoo, kuinka monipuolinen rahasto on. Haluat etsiä rahastoa, jossa on paljon omistuksia.

3. Sharpe-suhde: Tämä on riskikorjatun tuoton mittari. Haluat etsiä rahastoa, jolla on korkea Sharpe-suhde.

4. Alfa: Tämä on mittari, jolla mitataan, kuinka hyvin rahasto menestyy markkinoita paremmin. Haluat etsiä rahastoa, jolla on korkea alfa.

5. Beta: Tämä on rahaston volatiliteetin mitta. Haluat etsiä rahastoa, jolla on alhainen beeta.

Kun olet tarkastellut näitä mittareita, sinulla pitäisi olla hyvä käsitys siitä, mitkä rahastot ovat parhaita aloittelijoille. On kuitenkin myös tärkeää muistaa, että mikään sijoitus ei ole riskitön. Muista tehdä oma tutkimuksesi ja keskustella rahoitusneuvojan kanssa ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Lyhyesti sanottuna parhaat sijoitusrahastot aloittelijoille ovat sellaisia, joissa on alhaiset palkkiot, hyvä menestystarina ja monipuolinen salkku. Mitä muita tärkeitä tekijöitä on otettava huomioon sijoitusrahastoa valittaessa? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.