Pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen on kestämätöntä

Pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen on kestämätöntä

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Mainos

Pitkän aikavälin tuottoon sijoittamista mainostetaan usein parhaana tapana maksimoida voittosi. Löydä kestävä yritys, vaikka se olisi pitkän tähtäimen tavoite, täältä nokian-renkaatilta

Miksi pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen ei ole hyvä idea

On monia syitä, miksi pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen ei ole hyvä idea. Ensinnäkin osakemarkkinat ovat uskomattoman epävakaat, ja sijoituksesi voivat olla paljon vähemmän arvokkaita kuin maksoit niistä muutamassa vuodessa. Lisäksi useimmat yritykset eivät itse asiassa tuota johdonmukaista pitkän aikavälin tuottoa; sen sijaan ne käyvät läpi kasvu- ja laskukausia. Joten jos haluat maksimoida voittosi, sinun on parempi sijoittaa monipuolisempiin omaisuuseriin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja kiinteistöihin. Hajauttamalla sijoituksesi eri omaisuusluokkiin, pystyt paremmin selviytymään markkinoiden nousuista ja laskuista.

Pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen on myös riskialtista, koska se edellyttää rahojen sitomista pitkäksi aikaa. Jos sinun on päästävä käsiksi rahoillesi ennen sijoituksen erääntymistä, sinulle todennäköisesti aiheutuu merkittäviä seuraamuksia. Jos esimerkiksi sijoitat viiden vuoden CD-levyyn ja sinun on nostettava rahasi kahden vuoden kuluttua, joudut todennäköisesti maksamaan sakkoa, joka vastaa usean kuukauden korkoa. Kaiken kaikkiaan pitkän aikavälin tuottoon sijoittaminen ei yksinkertaisesti ole hyvä idea. Jos haluat maksimoida voittosi, sinun on parempi sijoittaa monipuolisempiin omaisuuseriin. Hajauttamalla sijoituksesi eri omaisuusluokkiin, pystyt paremmin selviytymään markkinoiden nousuista ja laskuista.

Vaikka pitkän aikavälin tuottoon sijoittamisessa on joitain hyviä puolia, kuten koronkoron mahdollisuus, haittapuolet ovat paljon suuremmat kuin hyödyt. Jos haluat maksimoida voittosi, sinun on parempi sijoittaa monipuolisempiin omaisuuseriin. Hajauttamalla sijoituksesi eri omaisuusluokkiin, pystyt paremmin selviytymään markkinoiden nousuista ja laskuista.