Vähähiilisen arvostrategian ideat?

Vähähiilisen arvostrategian ideat?

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Mainos

Haluatko tietää vähähiilisistä arvostrategioista? No, on muutamia asioita, jotka sinun tulisi tietää.

Ensinnäkin Pariisin ilmastosopimus on maailmanlaajuinen pyrkimys vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Sopimuksen tavoitteena on estää maapallon keskilämpötilan nousu yli 2 °C:n lämpötilan nousu esiteollisesta tasosta ja rajoittaa nousu 1,5 °C:een. Sijoittamisen kannalta sinun on vältettävä epävakaata alustaa ja löydettävä kestävä ja hyvämaineinen markkina löytää, joka sopii sinulle sitten klikkaa tästä.

Osana sopimusta kukin maa on sitoutunut esittämään oman suunnitelmansa päästöjen vähentämiseksi. Nämä suunnitelmat tunnetaan nimellä Nationally Determined Contributions (NDC). Mitä tekemistä tällä kaikella on arvostrategioiden kanssa? Arvostrategiat ovat pohjimmiltaan tapoja vähentää päästöjä ja luoda samalla taloudellista arvoa. Toisin sanoen ne ovat win-win -ratkaisuja. Ideoista ei ole pulaa.

Seuraavassa on muutamia arvostrategiaideoita, joista pääset alkuun:

1. Paranna energiatehokkuutta Energiatehokkuuden parantaminen on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista vähentää päästöjä. Sen lisäetuna on myös rahan säästäminen ja riippuvuutemme vähentäminen fossiilisista polttoaineista.

2. Investoi uusiutuvaan energiaan Uusiutuvaan energiaan investoiminen on toinen hyvä tapa vähentää päästöjä. Sen lisäetuna on myös työpaikkojen luominen ja talouden vauhdittaminen.

3. Siirry vähähiilisiin polttoaineisiin Siirtyminen vähähiilisiin polttoaineisiin on toinen kaikkia hyödyttävä ratkaisu. Se vähentää päästöjä ja auttaa samalla vähentämään riippuvuuttamme öljystä ja muista fossiilisista polttoaineista.

4. Vähennä ruokahävikkiä Ruokahävikin vähentäminen on toinen hyvä tapa vähentää päästöjä. Sen lisähyötynä on myös nälän vähentäminen, ja on monia muita tapoja vähentää päästöjä ja luoda taloudellista arvoa. Esimerkiksi investoiminen julkiseen liikenteeseen, puiden istuttaminen ja vihreiden yritysten tukeminen ovat kaikki hyviä tapoja vähentää päästöjä.

Jos siis etsit tapoja vaikuttaa, vaihtoehtoja on paljon. Tarvitaan vain hieman luovuutta ja halua kokeilla jotain uutta.